Daří se nám – viditelně dobře

Přirozeně trávíme většinu dne hledáním potravy: hrabeme, zobeme, trháme stonky, listy a další části rostlin … nezapomínáme na hledání hmyzu a broučků! Díky zeleni velmi blízko naší bezpečné stáje – protože nikdy nevíte, kdy přijde dravý pták a musíte se rychle dostat do bezpečí – to můžeme dělat od rána do večera. A to vše značí, že se cítíme naprosto v pohodě .

Náš farmář nás neustále přesouvá do nových míst pomocí našeho mobilního příbytku, daleko od našeho trusu a parazitů, co se tam mohou usadit. Tolik čerstvé a pestré zeleně je velmi dobré pro naše zdraví a zajišťuje, že můžeme svá vejce snášet svědomitě.

Samozřejmě jsme rády venku, můžeme se opalovat, běhat, mávat křídly nebo dokonce být lehce zkropeny pár kapkami deště – proto byl náš mobilní dům postaven! Stejně jako u vás lidí, toto podporuje naši dobrou konstituci a odolnost, dělá naše hřebínky pěkné a červené a naše peří lesklé.

A protože máme tolik práce po celý den, vycházíme spolu velmi dobře. Není to ale samozřejmostí, slyšeli jsme, že některé naše kolegyně na jiných farmách nemají tak pestrý život jako my…

Kvůli takové rozmanitosti jsme dost uvolněné. Nevadí nám tedy, když k nám přijdou návštěvníci třeba ze škol nebo školek, kteří si naši aktivitu ve výběhu také užívají. Přijďte nás navštívit i vy – budete překvapeni, jaká aktivní zvířata jsme my slepice!

Dostávejte nové články a aktuality emailem

Další čánky

Agriculture simplified.

Copyright 2023 Lutemi Ltd.